Ponta: O agenţie privată m-a supravegheat în America

| 10 aug, 22:19

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, că în timpul vacanţei în SUA a fost supravegheat de o agenţie privată, plătită de un site de ştiri din România.

 

"Pentru mine strict şi pentru familia mea, era un lucru bun şi în vacanţa asta să nu mai fiu prim-ministru, că nu se mai cheltuiau atâţia bani cu supravegherea mea prin diverse ţări. (...) O agenţie privată de acolo, din America (m-a supravegheat - n.r.). Un site din România a plătit nişte oameni acolo, care au stat după noi. E dreptul presei, e dreptul lor lor să facă acest lucru, aşa cum e dreptul meu de a merge în vacanţă cu familia. De câte ori plec în străinătate apare o fotografie de genul ăsta. Sunt bani pe care îi cheltuie un site privat de ştiri. Dacă ei îi au, treaba lor", a spus Ponta, la RomâniaTV.

Referitor la criticile care au existat în spaţiul public privind faptul că un lider de stânga face vacanţe şi se operează în străinătate, Ponta a comentat: "Dacă stau pe banii RA APPS la Neptun e de stânga? Sau dacă merg cu familia şi cu copiii fără să cheltuiesc un leu din bani publici? E o chestiune de propagandă. Bănuiesc că m-au criticat liderii PNL care sunt şi ei în vacanţă în străinătate şi e dreptul lor. Unde am fost eu în vacanţă, e mai ieftin ca la Mamaia".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ