Victor Ponta, la RomâniaTV: Nu-mi dau demisia!

| 10 aug, 19:34

Victor Ponta a declarat, în direct la RomâniaTV, că nu intenţionează să-şi dea demisia. Ponta a afirmat că au existat presiuni în acest sens, chiar din prima zi a mandatului, dar a susţinut că nu va demisiona.

Victor Ponta a declarat că nu intenţionează să-şi dea demisia deoarece a primit mandat de la peste 5 milioane de români, care au votat programul USL. Totuşi, în cazul în care nu va mai avea susţinerea partidul, premierul a afirmat că va recurge imediat la acest gest.

"Nu intenţionez să-mi dau demisia şi nu mi-o dau. Au existat presiuni în acest sens, chiar din prima zi, din 7 mai 2012, când au fost ştiri că voi demisiona a doua zi, a treia zi, peste cinci zile. Normal că sunt presiuni, deoarece este postul din care poţi face cel mi mult pentru români. Iar eu am ajuns premier după ce programul USL a fost votat de peste 5 milioane de români. Am făcut multe lucruri bune pentru ei, mai avem de făcut. Bineînţeles, când nu voi mai avea susţinerea partidului, atunci voi demisiona", a declarat premierul Ponta la RomaniaTV.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS reacţionează după ÎNTOARCEREA lui VICTOR PONTA din vacanţă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ