CĂTĂLIN PREDOIU, avertisment DUR pentru VICTOR PONTA

| 10 aug, 13:00

Cătălin Predoiu îi transmite premierului Victor Ponta să nu se mai laude cu tot felul de cifre pentru că realitatea ar fi una cruntă, intrucat deficitul balanței comerciale a crescut cu 15%!

Avertizarea vine din partea prim-vicepreşedintelui PNL Cătălin Predoiu. Într-un scurt comentariu pe o retea de socializare, Predoiu susţine că cifrele stau mult mai prost decât se laudă premierul din vacanţa din Caraibe:

"Exporturile României în primul semestru au ajuns la 27 de miliarde de euro. Prilej pentru turistul din Miami și Caraibe să se laude cu o creștere de 5,9%. Ce “uită” să ne spună Ponta este că importurile au avut o creștere abruptă la 30,3 miliarde de euro. Deficitul balanței comerciale a crescut, așadar, cu 15% față de perioada similară a anului trecut.

Citeste si: Ponta nu va fi chemat la DNA în această săptămână. Expertiza procurorilor nu este finalizată

Se confirmă îngrijorările: creșterea economică începe să se bazeze pe consum din import. Cu alte cuvinte, Victor Ponta și guvernul lui tocmai încep să pună focul în pădure. În aceste condiții, adoptarea Codului fiscal fără măsuri de acompaniere (reforma companiilor de stat, reforma colectării și reforma administrației), însă dublată de cheltuieli neproductive, duce la un deznodământ binecunoscut, pe care l-am trăit recent, în 2008: deficite bugetare imense și sărăcie.", susţine Cătălin Predoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ