ELENA UDREA, atac dur la adresa lui VICTOR PONTA

| 07 aug, 10:20

Elena Udrea a ajuns în această dimineaţă la Secţia 2 de Poliţie din Capitală pentru a da cu subsemnatul în cadrul controlului judiciar.

Udrea a declarat, la ieşirea din secţia de Poliţie, că „este din politica lui Victor Ponta să-i facem dosare lui Traian Băsescu, o politică falimentară care l-a dus, de altfel, acolo unde este astăzi".

Elena Udrea a făcut acest comentariu, după ce a fost rugată să comenteze acuzaţiile care i se aduc fostului preşedinte Traian Băsescu în dosarul răpirii jurnaliştilor din Irak.

Citeşte şi: Dosarul jurnaliștilor răpiți. Băsescu îl dă în judecată pe Vadim. Tribunul trece la ameninţări

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 aug, 21:26
Ana
Oferim lucru pe internet. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii la email [email protected]
07 aug, 15:30
amar
Ce viclenie .
Stau cu jarul în mână şi spun că nu'i frige .Dar sumele de bani unde s-au dus ? Vă făceţi că nu ştiţi . Nu ştiţi ce bani se dau şi unde se dau : ce fel de conducători aţi fost halal. Vedem acuma pe cine l-am ales şef .Prostiea lui şi-a bătut joc de noi fără milă ,deşi ne-a văzut nevoiaşi badjocoriţi de privaţi şi vechiul regim .Nu ne-a ajutat deloc , fără milă ne-a lăsat să pribegim în umilinţă ...Habotnicii .Doar bani sunt .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ