Elena Udrea DEZVĂLUIE numele celui care vrea să-i AFECTEZE IMAGINEA lui Traian Băsescu

| 07 aug, 11:37

Elena Udrea a declarat, vineri, referitor la redeschiderea dosarului răpirii jurnaliştilor români în Irak, că procurorul general, Tiberiu Niţu încearcă „să îl șicaneze și să îi afecteze imaginea” lui Traian Băsescu.

Udrea a făcut aceste afirmaţii la Secția 2 de Poliție din Capitală, unde s-a prezentat în condiţiile controlului judiciar impus în dosarul Gala Bute.

"Mi se pare o tâmpenie faptul că se discută despre răpirea jurnaliștilor în această cheie, ca s-ar fi luat bani. Solicitarea Parchetului mi se pare din seria acțiunilor procurorului general Tiberiu Nițu prin care încearcă să îl șicaneze și să îi afecteze imaginea fostului președinte Traian Băsescu, fără succes, desigur", a declarat Elena Udrea, scrie ziarulevenimentul.ro.

ÎCCJ a dispus, joi, retrimiterea cererii procurorilor de la PICCJ de confirmare a urmăririi penale în dosarul jurnaliştilor răpiţi în Irak la Judecătoria Sectorului 5. magistraţii au constatat că Traian Băsescu nu mai are în prezent vreo calitate oficială.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

16 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 aug, 19:50
Tudor Neda-Cojocaru
Dreptate
Dragelor cititoare si cititori.
Nu va mai pierdeti timpul cu comentarii de tipul Basescu si Udrea.
Basescu, votat de catre mine pentru citez ,,Romania a fost prost condusa''
In prezent, compania proprie are in cont 2 bani (0,02 lei) si Excelenta SA nu stie sa isi numere avera !?
Elena, depaseste in comportament orice dementa !?
Astept un semnal pentru a ne distra cu cele mai sus prezentate si, sa ne vedem de treburii in liniste fara a mai amintii despre acesti dementi.
Un gand bun, tudor ,,cel mai prost om din lume''' 077 150 6244
09 aug, 09:00
Elena
JOB ONLINE
Bani de la zero! Ți-ai dorit vreodată să ai propria ta afacere pe care să o construiești de la zero, dar nu ai avut timp și răbdare să faci asta? Acum îți oferim un sistem care funcționează bine și rapid, în așa fel încât să ajungi sigur la câștiguri consistente. Te așteaptă o carieră nouă și interesantă! Solicită acum mai multe informații la adresa de e-mail:[email protected]
09 aug, 00:24
pop
Oportunitatea celor care vor bani repede! Mai este doar putin! Suntem deja in plina dezvoltare si cautam oameni ambitiosi care vor sa castige bani imediat, cu o munca extrem de interesanta! Noi vrem sa ne extindem si mai mult, asa ca locul dvs este aici, in echipa noastra, daca vreti un viitor mai bun si rezolvarea urgenta a problemelor financiare. Solicitati imediat detalii la adresa de email:
[email protected]
08 aug, 23:14
cornel
E real, trebuie doar sa vezi! Acum e timpul sa vezi oferta noastra, pentru ca aici chiar ai ocazia de a castiga bani intr-o colaborare convenabila, in confortul casei tale, fara stres, fara griji, fara sefi, fara program fix. Totul e pregatit si functioneaza! Solicita acum detalii la adresa de email: [email protected]
08 aug, 22:08
miha
INFORMATII
Lucrati confortabil,de acasa. Timpul de lucru este la alegere. Cereti urgent detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ