Ponta nu va fi chemat la DNA în această săptămână. Expertiza procurorilor nu este finalizată

| 10 aug, 12:44

Victor Ponta nu va fi chemat la audieri la DNA în această săptămână pentru că procurorul de caz este plecat în vacanţă, iar expertiza va fi finalizată abia la întoarcerea sa, potrivit România TV.

Potrivit sursei citate, expertiza nu este gata în dosarul premierului. Procurorul de caz, Jean Nicolae Uncheşelu, se află în concediu până în jurul datei de 17 august. După ce se va întoarce, procurorul va finaliza expertiza.

Citeşte şi: Dosarul lui Victor Ponta privind organizarea alegerilor de la CJ Cluj, închis de Parchetul General

Este vorba depre dosarul în care Victor Ponta este urmărit penal de DNA pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat.

Procurorii din cadrul Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de Ponta Victor-Viorel, la data faptelor avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel", în prezent prim-ministru al României, cu privire la săvârșirea a 17 infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor, se arată într-un comunicat al DNA.

Citeşte şi: VICTOR PONTA îşi reia astăzi atribuţiile. DECLARAŢII în exclusivitate în această seară, la ROMÂNIA TV

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ