Ponta: Primarul Gheorghe Ştefan nu mai are nicio problemă cu justiţia după ce a trecut la PMP

| 07 apr, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat că primarul oraşului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, nu mai are nicio problemă cu justiţia după ce a trecut la Partidul Mişcarea Populară (PMP) susţinut de preşedintele Traian Băsescu.

"Eu vă spun doar că am văzut la dumneavoastră un breaking-news, în urmă cu ceva timp, «Percheziţii la Piatra Neamţ, la primărie», după care domnul «Penalti», altfel un om simpatic pe care îl apreciez, a trecut la PMP şi nu mai are nicio problemă. Ce să fac ? Să-i spun şi lui Duicu să treacă la PMP ? Nu, asta e", a punctat premierul Ponta, citat de Mediafax.

Premierul a spus că nu se dezice de preşedintele CJ Mehedinţi şi alţi şefi de consilii judeţene, aflaţi în atenţia DNA, care au probleme.

"Eu cred că vom lua mai multe voturi, pentru că oamenii ştiu foarte bine. Eu nu mă dezic nici de Adrian Duicu, nici de Prioteasa (preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, urmărit penal), nici de toţi ceilalţi care, doar pentru că sunt din judeţe unde PSD-ul stă foarte bine, au probleme, ştiam cu toţii acest lucru că asta se va întâmpla până în noiembrie", a spus Ponta.


Tag-uri: victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ