Predoiu: PDL îi cere premierului să nu mai apere "corupţii"

| 07 apr, 2014

PDL consideră că, prin recentele sale declaraţii făcute la adresa Justiţiei, premierul dă dovadă că este 'corupt' şi îi cere acestuia să nu mai apere 'corupţii', ci să se ocupe de realizarea unui plan economic 'coerent', a declarat prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu.

"Cine apără corupţii este corupt. Premierul României apără corupţii, deci, pentru mine cel puţin şi pentru partidul nostru, este corupt. Ponta şi PSD-ul au abandonat doctrina Voiculescu, care spunea că nu au puterea decât dacă stăpânesc Justiţia. Acum, dânşii funcţionează după doctrina Ponta, care este doctrina denigrării Justiţiei. PSD-ul în frunte cu Ponta, cu Ghiţă, cu Dragnea, cu ceilalţi corupţi din PSD funcţionează după filozofia: ori la puşcărie, ori la Preşedinţie. Le-a spus-o chiar domnul Ponta, care a declarat că scapă cine poate dacă nu vor câştiga Preşedinţia', a declarat prim-vicepreşedintele PDL, citat de Agerpres.

Predoiu
a adăugat că aşa trebuie citite 'ultimele producţii intelectuale de pe facebook-ul domnului Ponta'.

"Dânsul a vorbit săptămâna trecută către Vest, dând semnale că e împotriva sistemului şi săptămâna aceasta, dimineaţă, şi-a dat arama pe faţă şi a vorbit către tovarăşii din PSD, spunându-le: staţi liniştiţi, domnul Ponta veghează asupra voastră. De aceea a spus că DNA se duce unde merge PSD-ul bine. Adevărul care i-a ieşit pe gură e, de fapt, următorul: PSD-ului îi merge bine unde e corupţie", a mai declarat prim-vicepreşedintele PDL.

Cătălin Predoiu i-a cerut premierului, în numele PDL, 'să nu mai apere corupţii'.

'Să nu mai deschidă gura împotriva Justiţiei şi să-şi vadă, mai degrabă, de economia care produce în continuare şomaj şi de politicile dumisale care produc taxe şi impozite. Fără un plan economic coerent şi cu politici fiscale greşite, PSD duce România în sărăcie. În acest timp, domnul Ponta îşi face de griji pentru baroni locali care trebuie să dea socoteală, fiind prinşi în menghina Justiţiei', a spus prim-vicepreşedintele PDL.

Premierul Victor Ponta a declarat luni că nu se dezice de preşedintele CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, şi nici de şeful CJ Dolj, Ion Prioteasa, afirmând că aceştia 'au probleme' pentru că PSD este bine cotat în judeţele respective.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ