Daniel Constantin: Ponta nu va da imediat un răspuns categoric privind candidatura la prezidenţiale

| 07 apr, 2014

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, că, în opinia sa, premierul Victor Ponta nu va da în perioada imediat următoare un răspuns categoric privind candidatura la alegerile prezidenţiale, deşi există o aşteptare foarte mare în acest sens la nivelul populaţiei.

"Eu cred că în momentul de faţă la nivelul populaţiei există şi un nivel de aşteptare foarte mare vizavi de această candidatură, dar în egală măsură cred că un răspuns categoric vizavi de posibilitatea de a candida nu va veni în perioada imediat următoare", a spus Constantin despre candidatura lui Ponta la prezidenţiale.

El a arătat că în opinia sa Victor Ponta reprezintă cea mai bună soluţie pentru Preşedinţia României.

"Sigur că poziţiile noastre sunt cunoscute şi poziţia mea: eu cred că soluţia cea mai bună pentru preşedinte al României, pentru români, nu neapărat pentru USD sau Alianţa PSD-UNPR-PC, o reprezintă Victor Ponta", a spus Daniel Constantin.

El a mai arătat că Ponta este cel care poate să dea interpretarea "cea mai corectă" la postarea de pe Facebook privind retragerea din politică după alegerile prezidenţiale.

"Ca atare, probabil că în momentul în care va simţi nevoia Victor Ponta va face aceste precizări", a adăugat Constantin.

Premierul Victor Ponta a scris, vineri, pe Facebook că în noiembrie, după câştigarea "ultimei bătălii", îşi doreşte să lase locul în politică altora, "mai tineri", iar el să recupereze din timpul pe care în ultimii 13 ani nu l-a acordat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa sa.

"În noiembrie, după ce câştigăm această ultimă şi vitală bătălie, mă voi putea declara mulţumit de ce am realizat! Şi atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri şi mai puţin marcaţi de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani NU l-am dat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa mea", încheie Ponta acest mesaj.

Ulterior, aflat într-o vizită la Sebeş, în judeţul Alba, la inaugurarea lucrărilor de construcţie pentru noua unitate de producţie Star Assembly a Star Transmission, parte a concernului Daimler, Victor Ponta a refuzat să comenteze anunţul făcut pe Facebook.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, că presa a interpretat greşit postarea făcută de Ponta pe Facebook, susţinând că acesta nu se referă la retragerea din viaţa politică, ci "din disputa politică", adăugând: "Poate se gândeşte să se retragă la Cotroceni".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 apr, 2014
Horia Nabot
prostul, nu e prost destul - dacă nu-i de tot fudul
Cine pe două fronturi a luptat, mereu bătaie cruntă a luat ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ