Daniel Constantin candidează pentru un nou mandat de preşedinte al PC

| 15 apr, 2014

Biroul Politic al PC a validat marţi candidaturile pentru funcţiile de preşedinte, preşedinte executiv, prim-vicepreşedinte şi secretar general care vor fi alese la congresul ordinar al partidului ce va avea loc pe 26 aprilie, a anunţat marţi preşedintele Daniel Constantin.

El a precizat că va candida pentru un nou mandat de preşedinte al PC.

'Până la ora 13,00, au fost depuse candidaturile pentru cele patru funcţii, câte o singură candidatură: pentru funcţia de secretar general - deputatul Damian Florea, funcţia de preşedinte executiv - Vasile Nistor, prim-vicepreşedinte - Cristian Popescu Piedone şi pentru funcţia de preşedinte - subsemnatul, pentru un nou mandat. Au fost validate de către colegi. Nu există competiţie pe 26 aprilie. Sper să existe o competiţie ceva mai aprinsă pentru funcţiile de vicepreşedinte atunci când probabil vom avea mai mulţi colegi care vor dori să candideze', a afirmat Daniel Constantin. 

El a precizat că vicepreşedinţii PC vor fi aleşi cel mai probabil în luna iunie în cadrul unei şedinţe a Consiliului Naţional.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ