Cătălin Predoiu: Noi nu trimitem tot felul de loaze la Bruxelles, ci campioni europeni

| 09 apr, 2014

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat miercuri, la Reşiţa, că formaţiunea politică pe care o reprezintă are cea mai bună listă pentru alegerile europarlamentare, dintre toate partidele din România, conţinând numele 'celor mai buni europarlamentari'.

'Pe această listă sunt cei mai buni europarlamentari din Europa. Unul dintre ei este Monica Macovei, care nu doar cantitativ a avut activitate, ci şi din punct de vedere calitativ, având cele mai apreciate acţiuni politice, atât la Bruxelles, cât şi în Republica Moldova. Sunt şi alte nume mari pe lista noastră, printre care Theodor Stolojan sau Marian-Jean Marinescu. Noi prezentăm o listă care demonstrează respect faţă de români. Noi nu trimitem tot felul de loaze la Bruxelles, cum trimit celelalte partide, ci campioni europeni, pentru România', a afirmat Cătălin Predoiu.

Prim-vicepreşedintele PDL a precizat în conferinţa de presă că PSD sufocă România, cu şomaj, cu corupţie şi cu hărţuirea oamenilor lipsiţi de orice vină.

'Am discutat cu oameni pe stradă şi mi-au spus că hărţuirea ajunge până acolo încât copiii unor funcţionari sunt nedreptăţiţi la şcoală şi li se pun note proaste, ca să facă presiuni asupra părinţilor. Asta mi-au spus oamenii. Nu e din capul meu sau din cărţi ori din ziare. Şi aşa ceva nu e de tolerat. De aceea îi invit pe oameni să reziste', a spus Cătălin Predoiu.

Prim-vicepreşedintele PDL susţine că, în aceste zile, românii asistă la un 'dezmăţ al corupţiei în guvernarea PSD-Victor Ponta'.

'Dacă domnul Ponta e solidar cu domnii Mazăre şi Duicu, să nu fie prea solidar şi să le urmeze drumul. Cred că un premier al României ar trebui, în astfel de cazuri, să se abţină de la comentarii sau să spună că măcar nu presează de niciun fel justiţia. PDL, niciodată, indiferent către cine au mers aceste anchete, nu a jenat demersul justiţiei', a subliniat Cătălin Predoiu.

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, s-a aflat miercuri, la Reşiţa, alături de democrat-liberalii Andreea Paul şi Monica Macovei, unde au avut o întâlnire cu oamenii de afaceri din municipiu, cărora le-au prezentat 'Oferta Dreptei'. De asemenea, liderii democrat-liberali se află, la această oră, la Caransebeş, unde prezintă 'Parteneriatul de Dreapta'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 apr, 2014
Matilda
Loaze ?
Ce loaza mai loaza decat Muica Macurvei ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ