Vasile Blaga: Abordăm alegerile europarlamentare cu foarte mare încredere

| 11 apr, 2014

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat vineri, la Slatina, la evenimentul de lansare a candidaţilor partidului la alegerile europarlamentare, că PDL abordează aceste alegeri cu foarte mare încredere deoarece partidul pe care îl conduce are ''cea mai competentă'' listă de candidaţi.

 

'Abordăm alegerile europarlamentare cu foarte mare încredere şi o facem sub deviza: Europa în fiecare casă! Mai simplu spus, înţeleg prin Europa în fiecare casă, ca fiecare român să se bucure de avantaje faptului că suntem stat membru, înseamnă ca românii să fie respectaţi peste tot în Europa. Avem cea mai competentă listă de candidaţi, avem oameni cu care ne mândrim. (...)Avem echipă, avem platformă şi vă avem pe dumneavoastră militanţi. Împreună vom câştiga. (...)Cred că acest partid va fi principala forţă politică după viitoarele alegeri generale şi o putem face îndeplinind obiectivele de etapă', a spus Vasile Blaga.

Liderul PDL a declarat că în România corupţia a ajuns la nivel înalt iar declaraţiile premierului Victor Ponta vor afecta România. 'Astăzi suntem guvernaţi de cea mai putredă, cea mai coruptă putere de după 1990. Am crezut că le-am văzut pe toate până acum câteva săptămâni (...) Dar ce se întâmplă de câteva zile va face foarte mult rău României. Pentru că eu am crezut că au învăţat ceva din 2012 dar n-au învăţat nimic. Din datele oficiale puse la dispoziţie de procurori, din păcate pentru România, că suntem români toţi, am văzut că a ajuns corupţia în Cabinetul primului ministru. Şi am mai văzut că Ponta este total dependent de baronii lui locali. Şi am mai văzut că acest om, care este prim ministru, din păcate, face aprecieri la adresa instituţiilor statului şi a corpului de procurori din care spune că face şi el parte când îi pică bine, aceste aprecieri ne vor face foarte mult rău, pentru că ţările occidentale au ambasade la Bucureşti. Nu trebuie să îi informăm noi, că se informează ei', a mai declarat Vasile Blaga.

Preşedintele PDL a făcut referire şi la ruperea USL, numindu-l pe preşedintele PNL, Crin Antonescu, 'Crinuţ' . 'USL s-a rupt când lui Crinuţ în sfârşit i-a venit mintea la cap şi a văzut că PSD nu îl pune candidat şi când Crinuţ i-a zis lui Ponta, păi, dacă prin mila lui Dumnezeu totuşi ajung preşedinte, nu te pun prim-ministru. Atunci s-au rupt', a afirmat Vasile Blaga.

Prezent la evenimentul de la Slatina, europarlamentarul Theodor Stolojan a menţionat că a vizitat Alro, fabrică pe care a aminitit că a susţinut-o atunci când alţi politiceni spuneau că producătorul de aluminiu este unul dintre 'băieţii deştepţi din energie'.

'Aici se află una dintre uzinele fanion ale României, Alro Slatina. Vă reamintesc că o serie politicieni netrebnici au calificat Alro Slatina ca fiind unii dintre acei băieţi deştepţi care au făcut contracte păguboase cu Hidroelectrica pentru energie electrică. (...) La vremea respectivă am apărat interesele corecte ale Alro în faţa tuturor şi am avut porţia de atacuri netrebnice la adresa mea', a declarat Stolojan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ