Unde vom vedea și vom auzi campania electorală pentru Parlamentul European

| 11 apr, 2014

Televiziunile de știri Antena 3, Realitatea TV, România TV, Digi 24 și B1 TV, precum și canalele generaliste Antena 1 și Prima TV au informat Consiliul Național al Audiovizualului că vor difuza emisiuni electorale în campania pentru alegerea membrilor români în Parlamentul European.

Consiliul Na'ional al Audiovizualului a fost notificat de posturile de radio şi TV care vor difuza emisiuni electorale în campania pentru alegerea membrilor români în Parlamentul European.

Printre posturile de ştiri şi cele câteva generaliste se remarcă şi posturile Etno şi Taraf.

Televiziunea Română și Radioul Public vor participa, de asemnea, la această campanie, confom legislaţiei şi misiunii publice.

Potrivit unei informări publicate pe site-ul CNA, zeci de televiziuni naționale şi locale şi-au anunțat intenţia de a participa prin emisiuni specifice la campania electorală pentru Parlamentul European, care se va desfășura în perioada 25 aprilie – 24 mai.

La campania electorală și-au mai exprimat intenția de a participa și 84 de posturi de radio centrale și locale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ