Weber, despre Mircea Diaconu: Dânsul a ales să poarte singur această bătălie, a făcut-o cu succes

| 09 apr, 2014

Eurodeputatul PNL Renate Weber a declarat miercuri, după ce CAB a decis că Mircea Diaconu poate candida la europarlamentare, că acesta a ales să poarte singur această bătălie şi că 'a făcut-o cu succes'.

'Când a plecat practic din PNL, a plecat tocmai ca să încerce exact acest lucru. Domnul Diaconu singur a spus că nu este treaba unui partid să se bată cu un anume sistem şi cu o anume conjunctură, un partid trebuie să-şi vadă de lista lui, de interesele pe care le are. Dânsul a ales să poarte această bătălie. Iată, a făcut-o cu succes, poate să candideze. Eu tot ce pot să sper este că dacă domnul Diaconu vine membru în Parlamentul European, va veni tot la grupul ALDE', a spus Weber.

Întrebată dacă Mircea Diaconu va rupe din voturile PNL, Weber a spus că nu crede acest lucru. 'Sinceră să fiu, eu cred că cei care l-au susţinut pe domnul Diaconu provin din diferite părţi ale societăţii româneşti, poate vin foarte mulţi din zona celor care erau nehotărâţi să se prezinte să voteze. Eu cred că voturile domnului Diaconu vor veni probabil din acea parte, nu din partea de electorat pe care îl are PNL-ul', a mai susţinut Renate Weber.

Eurodeputatul liberal a făcut aceste precizări la o dezbatere pe tema rolului Parlamentului European în viaţa tinerilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 apr, 2014
anna
Ca si cand v-ati fi inghesuit sa-l ajutati!Lingailor!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ