Ponta: Îmi doresc ca la europarlamentare să vină cât mai mulţi tineri la vot

| 09 apr, 2014

Premierul Victor Ponta afirmă într-o postare pe Facebook, că îşi doreşte ca pe 25 mai, la europarlamentare, tinerii să vină în număr cât mai mare la vot.

"Îmi doresc ca pe 25 mai, la europarlamentare, sa avem o prezenta cat mai mare la vot in randul tinerilor", a scrie premierul pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Ponta a salutat iniţiativa organizării unui concurs naţional pentru liceeni pe tema rolului Parlamentului European.

"Salut iniţiativa! Este foarte important pentru viitorul european al României ca tinerii să cunoască modul în care funcţionează instituţiile UE şi să se implice în luarea deciziilor", a arătat Ponta.

Liceele din România pot participa la cea de-a VII-a ediţie a Concursului naţional 'Euroscola' cu tema 'O propunere legislativă de succes', lansat de Biroul de Informare al Parlamentului European în România (BIPE) şi Ministerul Educaţiei Naţionale.

Potrivit site-ului MEN, proiectul va fi conceput de câte o echipă/ liceu, formată din cel mult 24 de elevi cu vârste cuprinse între 15-18 ani, coordonată de două cadre didactice, şi poate fi realizat în perioada 7 aprilie — 10 octombrie 2014.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ