Ponta spune că acceptarea de către Băsescu a noului Guvern a fost influenţată şi de semnale externe

| 10 mar, 2014

Acceptarea de către preşedintele Traian Băsescu a noului Guvern a fost influenţată şi de semnale internaţionale, nu publice, prin care s-a transmis că, într-o ţară democratică, acel Cabinet care a fost votat în Parlament trebuie lăsat să funcţioneze, potrivit premierului Victor Ponta.

"Evident că dorinţa lui Băsescu era ca eu să nu mai fiu prim-ministru, dar nu i s-a împlinit această dorinţă. Realitatea a fost foarte clar exprimată în Parlament şi toate semnalele interne şi internaţionale erau foarte clare. Evident că au fost şi semnale internaţionale, oficiale, nu publice, acelea că, într-o ţară democratică, dacă ai votul cerut de Constituţie în Parlament, trebuie să laşi acel Guvern", a spus Ponta la Antena 3.

El a explicat astfel motivul pentru care preşedintele Traian Băsescu a decis, miercuri, să aprobe învestirea noului Guvern, după ce în aceeaşi zi aprobase doar demisia lui Gabriel Oprea din funcţia de vicepremier pentru a facilita strict numirea acestuia ca ministru de Interne, refuzând în continuare validarea noului Cabinet.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ