Ponta: „Sunt de acord că nu vom colabora”. Iohannis: „Nu vom ajunge acolo. Ponta își încheie cariera politică”

| 12 noi, 2014

Victor Ponta și Klaus Iohannis au vorbit, miercuri seara, la a doua dezbatere a finalei prezidențiale, despre un eventual tandem între cei doi candidați, unul președinte și celălalt premier.

Victor Ponta: A fost un subiect foarte folosit in campanie sa nu se dea puterea unui singur partid. Eu am propus USL, ce au votat oamenii in 2012, motiv pentru care voi lucra cu dl Tariceanu. Imi aduc aminte si acum, cred ca isi aduce si dl Iohannis, dl Basescu a spus ca va fi un presedinte rau. Eu voi fi un presedinte bun pentru toata lumea. Daca va face sa radeti ca vrea cineva sa fie un presedinte bun, cred ca veti fi ca dl Basescu si va veti certa cu Guvernul

Klaus Iohannis: Eu cred ca nu o sa ajungem in situatia sa avem o situatie Iohannis presedinte, Ponta premier, cred ca din 16 noiembrie cariera politica a lui Ponta se incheie, propriul partid il va trimite acasa. Daca nu se intampla acest lucru, vom avea o colaborare institutionala.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ