Ponta: Suntem într-o direcţie bună, avem o creştere de peste 10% a producţie industriale

| 12 mai, 2014

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat luni la Buzău că, potrivit datelor oficiale, România a înregistrat în trimestrul I al acestui an o creştere de peste 10% a producţiei industriale, ceea ce înseamnă că ţara noastră merge într-o direcţie bună şi vor fi create noi locuri de muncă.

"România a reuşit prin deciziile pe care le-a luat la nivel guvernamental şi prin creşterea competitivităţii producătorilor noştri, fie Nuclearelectrica, fie Hidroelectrica, Complexul Energetic Oltenia, să păstrăm în 2014 un preţ chiar mai mic decât în 2013 la energie electrică", a afirmat Victor Ponta, transmite Agerpres.

El a spus 'că de la 1 iulie se va aplica o schemă de ajutor de stat pentru marii consumatori aşa cum a fost aprobată de Uniunea Europeană în aşa fel încât producţia în România să se facă pe baza unor preţuri competitive la energia electrică'.

Premierul Victor Ponta împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea au vizitat luni Fabrica GlassCorp de la Buzău aparţinând firmei turceşti Trakya Cam, investiţie de aproape 70 de milioane de lei în industria geamului tras.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ