Ponta: Tăriceanu e în primii 5 în ce priveşte încrederea, Antonescu nu e în primii 10

| 26 mai, 2014

Prim-ministrul Victor Ponta a comentat rezultatul votului de luni pe motiunea de cenzura impotriva Guvernului pe care il conduce, afirmand ca au existat trei momente jenante, in timpul votului.

"Au fost 3 momente extrem de jenante - primul moment jenant a fost ca dl Antonescu a fost cot la cot cu dl Blaga si cu dna Udrea. Al doilea moment jenant a fost cel in care, in numelePNL, a vorbit Sorin Rosca Stanescu.

Al treilea moment jenant - au semnat motiunea 231 de parlamentari si auvotat 176. Sa pierzi 60 de parlamentari in doua saptamani este un masochism politic", a declarat Victor Ponta, dupa vot.

Presedintele PSD a afirmat ca, pentru reprezentantii Puterii, "n-a fost motiune", explicand ca acestia au asigurat totusi cvorumul.

Luni, in Parlament au fost prezenti 326 de parlamentari, fiind exprimate 196 de voturi, dintre care un vot a fost anulat. Pentru motiunea de cenzura au votat 176 de voturi, iar impotriva sa 19. Pentru motiune semnasera 231 de senatorisi deputati.

"Cei 19 impotriva probabil ca sunt parlamentari liberali. (...) Asteptam sa vedem daca la congresul PNL va fi aleasa o conducere pro-USL sau pro-Basescu", a mai spus Ponta.


De asemenea, prim-ministrul a comentat situatia din PNL, de unde Calin Popescu Tariceanu a fost dat afara, luni, afirmand ca fostul premier liberal "e intre primii 5 din Romania in ce priveste increderea", alaturi de Mugur Isarescu, de Ponta sau de Sorin Oprescu. "Domnul Antonescu nu este intre primii 10", a mai afirmat premierul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mai, 2014
mariana
Ce incredere prezinta Tariceanu? Cine are putina minte si inteligenta, isi poate da seama usor de interesele celor doi. Tradatorii ramin tradatori, si si-ar vinde si mama, sa-si atinga scopurile! Toate sondajele mint! Daca USL-ul n-a facut 2 ani de zile, ce si-a propus, nu va face niciodata! Din contra: o majoritate mare, fara opozitie , pe durata lunga, ingroapa de tot Romania! Scorul PNL-ului este O.K.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ