Ponta, ULTIMATUM pentru un ministru: Ce trebuie să facă până de Paşte

| 04 mar, 14:57

Premierul Victor Ponta i-a solicitat miercuri ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, ca "imediat după Paşte" să aibă finalizată lista cu noile preţuri ale medicamentelor, precizându-i acestuia că este important să se încadreze în acest calendar, fiind vorba de o reducere substanţială a preţurilor, potrivit Agerpres.

"Imediat după Paşte aveţi lista cu noile preţuri la medicamente, da? (...) Încadraţi-vă, că e vorba de o reducere substanţială a preţului la medicamente", a spus Ponta la începutul şedinţei de guvern.

La rândul său, Nicolae Bănicioiu a precizat că reducerea preţurilor medicamentelor va fi "chiar mai mare decât îşi imaginau foarte mulţi oameni".

"Să dea Dumnezeu să fie bani mai mulţi pentru Educaţie, pentru Sănătate! Vreau să precizez încă o dată că toate sumele economisite prin reducerea preţurilor la medicamente rămân la Sănătate, nu se duc în altă parte", a completat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ