Ponta, unor susţinători din Oltenia: "Băsescu în locul lui Gică Popescu. Aşa facem"

| 12 noi, 2014

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a participat, miercuri, la un miting electoral in comuna Dobrun, din judetul Olt, la sfarsitul reuniunii el adresandu-se unui sustinator din multime care il interpelase, spunandu-i: "Basescu in locul lui Gica Popescu. Asa facem".

Ponta a mers, miercuri, in comuna Dobrun din judetul Olt, unde a obtinut cel mai mare scor la primul tur al alegerilor prezidentiale, fiind ales de 95% din alegatori.

Mitingul electoral a avut loc in fata primariei din localitate, unde Ponta a vorbit aproximativ cinci minute in fata celor o mie de localnici.

Dupa ce a terminat discursul, Ponta a fost interpelat de un sustinator care statea in fata scenei. "Basescu in locul lui Gica Popescu. Asa facem", i-a raspuns Ponta, dupa care a coborat de pe scena, alaturi de Liviu Dragnea si Paul Stanescu.

In drumul sau spre autocarul de campanie, care il astepta pentru a se deplasa catre Slatina, Ponta a vorbit cu un alt sustinator, caruia i-a transmis acelasi mesaj: "Basescu in locul lui Gica Popescu".

Ponta si-a incheiat discursul cu parafrazarea unui cantec al lui Tudor Gheorghe: "Aici este tara mea si neamul meu cel romanesc/ Aici eu sa mor as vrea, aici vreau eu sa traiesc".

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, actual candidat lapresedintie, afirma, pe 28 octombrie, ca daca ar fi presedinte, l-ar gratia din prima zi pe fostul fotbalist Gheorghe Popescu.

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv, in 4 martie, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile, in Dosarul Transferurilor. Fostul component al echipei nationale a Romaniei este incarcerat la Penitenciarul Rahova.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 2014
miha
INFORMATII
OFERTA ATRACTIVA DE JOB-LUCRAND DOAR 3 ORE PE ZI DE LA CALCULATORUL TAU DE ACASA CONECTAT LA INTERNET POTI CASTIGA CEL PUTIN 300 DOLAARI PE LUNA.OFERTA ESTE VALABILA PENTRU TOATE ZONELE TARII.PENTRU MAI MULTE DETALII TRIMITE”INFO” LA ADRESA [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ