Poroșenko: Îi mulțumesc lui Iohannis pentru susținerea Ucrainei. Îl aşteptăm foarte curând la Kiev

| 12 feb, 23:35

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, a declarat joi că l-a invitat pe omologul său român, Klaus Iohannis, să efectueze o vizită la Kiev, arătând că îl așteaptă foarte curând în capitala Ucrainei.

Poroșenko a apreciat că întâlnirea de joi cu președintele Iohannis, în marja reuniunii informale a Consiliului European, a fost "fructuoasă".

"Vreau să îi mulțumesc președintelui României pentru poziția fermă de susținere a Ucrainei. Am avut o foarte importantă discuție bilaterală și l-am invitat să viziteze Kievul. A primit invitația mea și îl așteptăm la Kiev foarte curând", a arătat președintele ucrainean, după întâlnirea cu omologul său român.

Președintele Klaus Iohannis a avut joi o întâlnire cu omologul său ucrainean, Petro Poroșenko, cu care a discutat despre relațiile bilaterale dintre cele două țări și chestiuni de ordin regional, au precizat surse oficiale.

Întâlnirea a fost solicitată de președintele Poroșenko.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ