Poştaşii ies în stradă pentru demiterea directorului general al Poştei

| 11 mai, 2014

Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România organizează, duminică, de la ora 10,00, un miting de protest în Piaţa Victoriei la care sunt aşteptaţi aproximativ 5.000 de sindicalişti.

Poştaşii solicită, în principal, demiterea directorului general al Companiei Naţionale Poşta Română, Ion Smeeianu, şi a directorului executiv, Rosita Alexe, dar şi acordarea unei creşteri salariale egale cu echivalentul inflaţiei, în sumă fixă, tuturor salariaţilor, începând cu data de 1 iunie, transmite Agerpres.

În această săptămână, poştaşii au pichetat miercuri sediul Companiei Naţionale Poşta Română din Bucureşti şi prefecturile din ţară.

Potrivit calendarului de proteste anunţat, recent, de Matei Brătianu, preşedintele Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România (SLPR), marţi, 13 mai, va fi declanşată greva japoneză în toată ţara, iar joi, 15 mai, vor avea loc pichete la sediile oficiilor judeţene de poştă din toată ţara şi la sediul CNPR, începând cu ora 10,00.

'În cazul în care autorităţile competente ale statului vor ignora solicitările sindicatului, din data de 19 mai, liderii de sindicat, împreună cu reprezentanţi din structurile de conducere, vor intra în greva foamei', a declarat Matei Brătianu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ