Potop în Olt: aproape 600 de curţi şi gospodării, inundate

| 15 mai, 2014

Aproape 600 de curţi şi gospodării, dar şi drumuri judeţene şi 380 de hectare de teren au fost inundate, joi, în judeţul Olt, în timp ce în Dolj au fost inundate aproape 80 de gospodării, printre localităţile afectate fiind şi Craiova.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au intervenit, joi, în mai multe localităţi din judeţ, pentru a ridica diguri de protecţie şi pentru a săpa şanţuri pe malurile pârâului Teslui.

Astfel, în Localitatea Motoci a fost supraînălţat digul pe o lungime de 25 de metri, iar în satul Gârleşti, comuna Gherceşti şi satul Popânzăleşti, comuna Robăneşti, au fost aduşi peste 500 de saci cu nisip pentru a supraînălţa zonele de pod.

Conform reprezentanţilor ISU Dolj, în judeţ au fost inundate 78 de gospodării, 35 fiind în Craiova, şase în comuna Gherceşti, 17 în Mischii şi 20 în satul Prejoiu, comuna Bulzeşti.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ