Președintele CNA: Realitatea TV să nu mai folosească licența pentru un război cu CNA

| 26 sep, 2013

Preşedintele CNA, Laura Georgescu, a cerut, în şedinţa de joi, reprezentanţilor Realitatea Media ca Realitatea TV să nu mai titreze că "Şeful CNA şicanează Realitatea Media" şi să nu mai folosească licenţa Realitatea TV, primită gratuit de la stat, "într-un război" cu CNA.

"O să vă rog atunci pentru corecta informare a telespectatorilor să ştergeţi «Şeful CNA şicanează Realitatea Media» (...) Şeful CNA s-a transformat în sluga dumneavoastră şi încearcă să priceapă ce are de făcut într-un hăţiş juridic care, dacă mă întrebaţi ca jurnalist, nu face decât să mă ducă în nişte labirinturi în care să mă pierd. Ca om de lege, nu am încă competenţa să mă pronunţ şi las instanţele şi organele competente să o facă", a spus Laura Georgescu, președintele CNA, conform Mediafax.

Ea a mai cerut reprezentanţilor Realitatea Media să nu mai folosească licenţa Realitatea TV, primită gratuit de la stat, într-un război cu CNA.

"De trei luni de zile, CNA a strâns peste 26 de notificări şi adrese de la E-Boutique KFT (societate controlată de Elan Schwartzenberg, n.r.), peste 20 de la Realitatea Media SA şi mai avem vreo 18 în scandalul cu Ridzone (care deţine licenţa România TV, n.r.). Ne-am văzut asediaţi de un număr foarte mare de notificări şi de solicitări de punere în aplicare a unor lucruri care nu ţineau câtuşi de puţin de obiectul de activitate al Consiliului (...). V-am chemat pentru o discuţie clarificatoare ca să înţelegem cum putem să scăpăm de aceste peste 50 de adrese la care trebuie să facem un răspuns ca să ne vedem şi noi de treabă".

"După trei luni de zile am înţeles că avem o speţă în care E-Boutique KFT revendică diverse de la Realitatea Media. Am înţeles că am o problemă cu Realitatea Media care revendică diverse de la Win Win Business & Lobby Company Limited. Am înţeles că am o speţă că acţionariatul pe care l-aţi cerut doar notificat la CNA în 11 martie este şi el atacat într-o a treia speţă. Şi mai avem de-a face cu ultima, cu schimbarea administratorului judiciar de mai multe ori. Îmi declar public neputinţa de a cuprinde toate valenţele juridice ale acestor multe încrengături procesuale", a spus Laura Georgescu.

Mura Frânculescu, directorul executiv al Realitatea Media, i-a spus că Realitatea Media SA nu înţelege de ce subiectul mărcii Realitatea TV a fost pus pe ordinea de zi a şedinţei CNA de joi, în condiţiile în care Tribunalul Bucureşti a dispus, pe 23 mai, ca cele 126 de mărci naţionale şi una comunitară, printre care se numără şi Realitatea TV, să fie administrate de Realitatea Media SA, până la soluţionarea definitivă şi irevocabilă a litigiilor cu privire la ele.

În schimb, Laura Georgescu a spus că decizia Tribunalului nu a fost transmisă în mod oficial CNA, Consiliul neştiind astfel care este situaţia mărcilor Realitatea Media.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ