Președintele Klaus Iohannis nu apare pe listele permanente de vot din București

| 05 iun, 10:53

Preşedintele Klaus Iohannis nu apare pe listele de vot permanente ale secţiei de votare la care este arondată reşedinţa sa, Vila Lac 3, din cartierul Primăverii, însă va putea vota în Capitală cu dovada mutaţiei, potrivit oficialilor secţiei de vot de la Liceul ”Jean Monnet” din Sectorul 1.

În cazul în care Klaus Iohannis şi-a făcut mutaţia în Capitală în ultimele 45 de zile, listele electorale din Bucureşti nu au fost actualizate, astfel încât aşa s-ar explica absenţa numelui preşedintelui. Iohannis ar apărea, astfel, în continuare pe listele de vot din Sibiu, scrie News.ro.

Dacă Iohannis va veni să voteze în Capitală, el va putea să-şi exercite opţiunea la secţia de vot la care este arondată reşedinţa sa, Vila Lac 3, din cartierul Primăverii, cu dovada mutaţiei în Bucureşti.

Preşedintele Klaus Iohannis declara, pe 28 aprilie, că şi-a stabilit reşedinţa în Bucureşti, astfel că la alegerile locale din 5 iunie va vota pentru Primăria Capitalei şi pentru Primăria de sector.

”Este bine să se ştie că mi-am făcut viza de reşedinţă pe Bucureşti, adică voi vota la alegerile locale aici, pentru primar general şi de sector şi pentru CGMB şi consiliu de sector. Mi s-a părut că este corect aşa, şi în consecinţă voi fi şi mai interesat de felul în care se face campanie electorală pentru Bucureşti”, declara Klaus Iohannis.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ