Predoiu: Declaraţia lui Putin privind dezvoltarea relaţiilor cu România este una pozitivă

| 16 ian, 2014

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a apreciat, joi, drept "pozitivă" afirmaţia preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, cu privire la dezvoltarea relaţiilor dintre România şi Federaţia Rusă pe baze reciproc avantajoase.

"Declaraţia făcută de preşedintele Vladimir Putin, conform căreia relaţiile dintre ţările noastre se pot dezvolta pe baze reciproc avantajoase, este pozitivă. România îşi poate asuma simultan statutul de membru NATO şi UE, apartenenţa la 'clubul euroatlantic' şi o relaţie pozitivă cu vecinătatea estică, prin diplomaţie şi cooperare economică", a scris Predoiu pe contul său de Facebook.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat joi că Moscova se aşteaptă la o 'cooperare mai semnificativă şi reciproc avantajoasă' cu România.

Afirmaţia a fost făcută în timpul primirii scrisorilor de acreditare din partea noului ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României la Moscova, diplomatul de carieră Vasile Soare, informează agenţiile de presă ITAR-TASS şi Ria Novosti.

"Suntem gata să lucrăm împreună pentru a aprofunda relaţiile politice, economice şi umanitare' între Rusia şi România, a afirmat şeful statului rus.

În timpul acestei ceremonii şi-au mai prezentat scrisorile de acreditare ambasadorii din Italia, Franţa şi Cehia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ