De la Cluj: Emil Boc recunoaște că a fost imoral

| 17 ian, 2014

În 2009, chiar guvernul condus de prea umilul și obedientul premier Emil Boc avea să dea OUG 103/2009 pentru modificarea şi completarea Legii referendumului.

Pe tema comasării referendumului cu alegerile europarlamentare, o soluție în evident incomodă pentru dreapta românească prea slăbită, candidatul prezidențial al PDL, Cătălin Predoiu, a tunat și a fulgerat: ”Este ziua în care Antonescu şi Ponta i-au vândut pe români. Decizia de a comasa alegerile europarlamentare cu revizuirea Constituţiei arată că primul ministru şi preşedintele Senatului nu au nici cea mai mică consideraţie nici pentru alegerile europarlamentare şi nici pentru Constituţie".

Cât se poate de dubioasă poziția lui Cătălin Predoiu, având în vedere că prima comasare de acest fel a fost realizată chiar de către PDL, pe vremea când era încă sub aripa ”ocrotitoare” a lui Băsescu, la primele alegeri europarlamentare din România, în 2007.

Mai mult, în 2009 chiar guvernul condus de prea umilul și obedientul premier Emil Boc avea să dea exact în acest sens OUG 103/2009 pentru modificarea şi completarea Legii referendumului, așa cum avea să și sesizeze imediat premierul Victor Ponta în ultima ședință de guvern. ”Vom respecta şi vom aplica OUG 103/2009 pentru modificarea şi completarea Legii referendumului. Este o Ordonanţă adoptată de Guvernul Emil Boc în baza iniţiativei şi a avizului ministrului Justiţiei de atunci, domnul Cătălin Predoiu”, a remarcat cu nedisimulată ironie premierul Victor Ponta. Carevasăzică, pe vremea când făcea parte din guvern, o asemenea măsură nu-i mai apărea lui Cătălin Predoiu ca trădarea românilor și un semn de desconsiderare a alegerilor și a Constituției...

Tocmai de la Cluj, de sub piatra sub care stă ascuns de ceva vreme, și-a adus aportul în discuție și controversatul premier de tristă amintire, Emil Boc. Reacția acestuia este pur și simplu ridicolă: comasarea refendumului cu euroalegerile, legală dar nu şi morală. Deci, trăgând și noi concluzia la care a ajuns însuși clujeanul, fostul premier Boc a fost cel puțin o dată, atunci, imoral.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ