Predoiu, despre Voiculescu: Deciziile justiţiei nu se comentează, se execută când sunt definitive

| 26 sep, 2013

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, joi, întrebat în legătură cu condamnarea lui Dan Voiculescu la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul ICA de către Tribunalul Bucureşti, că deciziile justiţiei nu se comentează, se execută atunci când sunt definitive.

"Deciziile justiţiei nu se comentează, se execută atunci când sunt definitive", a precizat Predoiu, într-o conferinţă de presă.

Dan Voiculescu a fost condamnat, joi, la cinci ani de închisoare cu executare pentru spălare de bani, în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), decizia Tribunalului Bucureşti nefiind definitivă.

Tribunalul Bucureşti a dispus condamnarea lui Dan Voiculescu la cinci ani de închisoare cu executare şi interzicerea unor drepturi civile. Gheorghe Mencinocopschi a primit o pedeapsă de şase ani de închisoare cu executare.

Tot la şase ani de închisoare cu executare au fost condamnaţi şi fostul ministru Sorin Pantiş, Corneliu Popa, Cătălin Sandu Jean, Vlad Săvulescu şi Flavius Adrian Pop.

Potrivit procurorilor, prejudiciul produs în urma acestei privatizări se ridică la peste 60 de milioane de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

10 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 oct, 2013
decebal
predoiu
daca il ia politia d acas p predoiu si l baga in temnitza chiar nu zice nimic?acesti burghezi proletari ar trebui sa invetze cum e viayza numai stand in inchisori dar intordeauna cel rau e si puternic acum dar la sfarsitu lumii o sa aiba surprize dar nu cu zana marin
27 sep, 2013
cristi
Predoiu... Predoiu sa isi vada de treaba lui si sa nu isi bage nasu unde nu ii fierbe oala
27 sep, 2013
iulia
mda
Il pui pe Predoiu sa dea declaratii..Mai mult decat sa citeasca de pe o foaie nu stie omul. Asta ne lipsea noua, un incompetent sa-si dea cu parerea.
27 sep, 2013
levi
predoiu sa ne lase ca nu stie drept deloc cred ca a facut facultatea aia pe plocoane
27 sep, 2013
agent ss
domnule predoiu mai lasati-ne cu aceste limbaje de 2 lei ca se vede pe dumneavoastra cat d eincompetent sunteti

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ