Voiculescu se simte puternic: Orice s-ar întâmpla, revin!

| 26 sep, 2013

Patronul Antenelor, Dan Voiculescu, susține că decizia Tribunalului București de a-l condamna în dosarul ICA reprezintă o nedreptate.

"Decizia de azi în dosarul Telepatia reprezintă o nedreptate. Dar ea nu înseamnă nimic în comparație cu nedreptățile de laângă noi: copii săraci, care nu au bani de haine ori rechizite și nu pot să meargă la școala; tineri fără un loc de muncă, indiferent de efortul făcut; părinți care își îngroapă copiii din culpe medicale ori indiferența administrativă; bătrâni uitați de stat și de societate", a scris Voiculescu pe blogul personal la scurt timp după anunțul Tribunalului București.

Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, pentru spălare de bani, în dosarul privind privatizarea frauduloasă  a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). În acelaşi dosar, Corneliu Popa, Cătălin Sandu Jean, Sorin Pantiş şi Vlad Săvulescu au fost condamnaţi la şase ani de închisoare cu executare. Totodată, Gheorghe Sin a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

"Voi ataca, desigur, decizia instanei. Am în continuare încredere deplină în magistrații corecți și în sistemul de justiție românesc și european. Mă bazez pe ideea că singura acuzație care mi se poate aduce – halucinantă pentru orice sistem de drept – este cea de influențare telepatică. Inclusiv judecătoarei Grațiela Constantin, pe drept cuvânt, i-a fost greu să creadă că există o astfel de acuzație în dosar. Însă la fila 165 din rechizitoriul DNA scrie negru pe alb:  <>", mai spune Voiculescu.

În încheierea mesajului, Voiculescu s-a adresat atât prietenilor cât și dușmanilor săi: "Am un scurt mesaj pentru cei care mă cunosc – și știu cât de mult îmi place lupta: să nu-și facă griji! Iar cei care nu mă plac sau nu mă cunosc să nu se bucure prematur: orice s-ar întampla, REVIN :) ."

Tag-uri: Dan Voiculescu, DNA, ICA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 sep, 2013
agent ss
......
basescu va plati cu varf si indesat pentru toate faradelegile creatte in aceasta tara si pentru toate minciunile! asteptam cu nerabdare acea zi
27 sep, 2013
kevall
adevar
este puternic pentru ca i s-a facut o nedreptate prin aceste acuzatii. o sa reuseasca lupta cu basescu si adevaratii vinovati pentru aceste acuzatii vor primi rasplata cuvenita
27 sep, 2013
iulia
.
Normal ca se simte puternic. Este puternic si va face fata acestor acuzatii. Recursul va fi de partea sa.
27 sep, 2013
Jix
nu are de ce sa isi faca griji pentru ca se va demonstra abuzul si coruptiile din justitie.
27 sep, 2013
gabi
...
Acesta nu a fost un proces a fost o mascarada politica pornita impotriva lui Voiculescu si Antena 3.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ