Predoiu: Lunea viitoare comisiile de specialitate PNL-PDL vor pune pe masă proiectul noului partid

| 23 iun, 2014

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat că lunea viitoare comisiile de specialitate PNL-PDL vor prezenta comisiei mixte de negociere proiectul noului partid, cel de statut, programul economic şi politic şi al viitorului candidat la Preşedinţie.

'Luni, 30 iunie, colegii noştri din comisiile de specialitate vor pune pe masa comisiei mixte de negociere proiectul noului partid, proiectul de statut, proiectul de program economic al noului partid şi al viitorului candidat la Preşedinţie şi, de asemenea, un proiect de program politic. Aceste trei proiecte redactate de şefii de subcomisii vor intra în discuţia colegilor de la PNL. După aceste discuţii, vom avea din nou consultări împreună şi vom finaliza proiectul de ţară care este punctul final al procedurilor pe care le desfăşurăm acum', a spus Predoiu, după întâlnirea PNL-PDL.

El a arătat că în ceea ce priveşte sigla şi numele noului partid acestea sunt chestiuni în discuţie care vor fi finalizate după ce 'proiectele vor fi pe masă'.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a adăugat în acest sens că nu a existat încă o întâlnire a comisiei de statut şi că PNL şi PDL lucrează la un draft, dar că acesta nu a fost convenit.

Pocora a precizat că întâlnirea PNL-PDL a fost tehnică, făcându-se o evaluare a situaţiei din organizaţii.

'Ceea ce s-a remarcat este că a început dialogul între organizaţiile judeţene. Unele organizaţii au dialogul mai avansat, altele sunt la început, dar premisele sunt pozitive', a afirmat ea.

Purtătorul de cuvânt al PNL a arătat că începând de luni comisiile de specialitate PDL-PNL se vor întâlni şi vor lucra pe textele de statut şi de program.

În ceea ce priveşte desemnarea unui candidat comun la Preşedinţie, Predoiu a afirmat că PDL şi PNL evaluează ofertele pe care le au din partea unor case specializate de cercetare sociologică pentru profilul de candidat şi apoi măsurătoarea candidaţilor. El a precizat că aceste măsurători se vor realiza după 15 iulie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 iun, 2014
Catalina Roman
Viitorul Presedinte
Am convingerea si totodata speranta ca Predoiu care este un adevarat profesionist si un om politic puternic care a pus bazele adevaratei justitii desi o preluase de la guvernul PSD-ist care aproape a reusit sa o distruga (lucru ep care incearca sa-l faca si acum) va fi noul presedinte al Romaniei si sa scape aceasta tara de mafia PSD-ului....
26 iun, 2014
daniel
multa bafta cu noul partid. sper sa se termine cat mai repede fuziunea.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ