Vasile Blaga: Preşedintele Traian Băsescu nu ar trebui să demisioneze

| 23 iun, 2014

Traian Băsescu nu ar trebui să demisioneze, pentru că nu ar face decât să facă jocurile lui Ponta şi ale PSD-ului, a declarat luni preşedintele PDL, Vasile Blaga, înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului.

'Nu am văzut nici cea mai mică aluzie că ar fi fost implicat preşedintele în această afacere Bercea Mondial. Evident că pot să-l înţeleg pe Ponta şi PSD-ul, ar dori să aducă alegerile (n.r. prezidenţiale) cât mai aproape cu putinţă, în speranţa că el ar câştiga alegerile prezidenţiale, dar pot să-i garantez că el va pierde în toamnă. Alegerile vor avea loc la termen, în toamnă, şi le va pierde', a susţinut Blaga.

Întrebat cu privire la posibilitatea adoptării unei declaraţii în Parlament privind demisia şefului statului, preşedintele PDL a spus că 'e multă ipocrizie în declaraţiile lui Ponta şi ale PSD-ului.

'Ei cer demisia preşedintelui, dar nu-şi dă el demisia. Să vedem cum stau lucrurile real şi aici nu contează cum îl cheamă pe preşedinte. PDL-ul a răspuns că în biroul lui Ponta s-a făcut traficul de influenţă. Lucrul acesta este demonstrat', a afirmat Blaga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ