Ponta: În şedinţa de luni a coaliţiei se va discuta despre o acţiune parlamentară în cazul lui Traian Băsescu

| 23 iun, 2014

Victor Ponta a anunţat, duminică seară, că în şedinţa de luni a coaliţiei de guvernare se va discuta 'dacă există sau nu posibilitatea unei acţiuni parlamentare' în legătură cu o declaraţie prin care Legislativul să ceară demisia preşedintelui Traian Băsescu, în contextul scandalului în care este implicat fratele acestuia, Mircea Băsescu.

 

Întrebat la Antena 3 dacă majoritatea parlamentară vrea sa adopte o declaraţie a Parlamentului Romaniei pentru demisia preşedintelui, Ponta a replicat: 'Eu mă feresc să discut despre cazul concret.(...) Evident că oriunde în Europa un presedinte cu o..., mă rog, că nu e implicat direct, dar al cărui membru de familie e implicat în aşa ceva are la dispoziţie o decizie politică corectă, şi anume demisia. În ceea ce priveşte modul în care majoritatea parlamentară va acţiona sau reacţiona în continuare, nu vreau să v-o spun eu astă seara, nu pot să decid singur, însă cu siguranţă mâine (...) avem şedinţă de coaliţie de guvernare şi vom discuta inclusiv dacă există sau nu posibilitatea unei acţiuni parlamentare, dar nu, nu vă pot da niciun fel de detaliu, pentru că nu m-am văzut cu colegii mei şi de-abia m-am întors acum din Deltă, dar mâine, cu siguranţă, nu o să ne facem că nu există subiectul'.

Tribunalul Bucureşti a decis vineri arestarea pentru 30 de zile a lui Mircea Băsescu, cercetat de DNA pentru trafic de influenţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ