Mircea Băsescu: Am avut la un moment dat 600.000 de dolari în casă

| 21 iun, 2014

Mircea Băsescu a avut la un moment dat 600000 de dolari în casă, nu din mită, ci banii adunaţi de-a lungul timpului din leafa de marinar, dar şi din comerţ cu diverse produse aduse din străinătate şi vândute în ţară.

Pe Mircea Băsescu l-a găsit Revoluţia cu 600.000 de dolari, bani pe care apoi i-a investit în diverse afaceri.

"Sin BUF. Am avut la Revoluție apartamentul meu și o Lada 1500, care era cea mai scumpă mașină care se găsea la noi atunci. Și aveam, nu știu, în jur de 600.000 de dolari. Dar nu uitați că marinarii aveau și salarii mari, pe lîngă bufuri", spunea Mircea Băsescu într-un interviu pentru kmkz.ro.

Ce înseamnă "buf"

"Noi nu prea aduceam carpete, blugi, țigări. Noi eram cu «zgîrciul», material supraelastic, principalul material de buf al tanchiștilor. Cei care eram pe tancurile petroliere așa spuneam la chestiile astea cu blugi, țigări, carpete, zgîrci, le numeam generic «buf». Supraelasticul, «zgîrci», cum îi ziceam, era cel mai bun buf. Se făceau rochii din el, era și cu sclipici, era și cu bordură și fără bordură", a amintit Mircea Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ