Elena Udrea: Nici Ponta, nici Tăriceanu nu au căderea morală să ceară demisia lui Băsescu

| 23 iun, 2014

Elena Udrea, preşedintele PMP, a declarat luni că nici premierul Victor Ponta, nici Călin Popescu Tăriceanu nu au căderea morală să ceară demisia preşedintelui României în urma situaţiei în care este implicat fratele său, Mircea Băsescu.

Elena Udrea, preşedintele PMP, a declarat luni că premierul Victor Ponta nu are nicio cădere morală să ceară demisia preşedintelui României în urma situaţiei în care este implicat fratele său, Mircea Băsescu, 'atât timp cât din biroul dânsului, zilele trecute, am aflat cu toţii că se făcea trafic de influenţă din partea domnului Duicu, baron PSD'.

Citește și: Predoiu, despre Tăriceanu: Nu are nicio poziţie morală să ceară demisia preşedintelui Băsescu

Elena Udrea a precizat totodată că nici Călin Popescu Tăriceanu nu poate vorbi de o posibilă 'demisie de onoare' din partea lui Traian Băsescu.

'Dacă justiţia funcţiona acum nouă ani aşa cum funcţionează astăzi, domnul Tăriceanu ar fi fost acuzat şi judecat de trafic de influenţă. Deci, cu atât mai mult, domnul Tăriceanu nu are căderea morală să vorbească despre o posibilă demisie de onoare a preşedintelui României', a adăugat Elena Udrea.

Liderul PMP a mai spus că aniversarea celor 150 de ani de la înfiinţarea Senatului a fost un prilej pentru 'majoritatea parlamentară' de a se da 'în stambă'.

'Tăriceanu a făcut de ruşine instituţia Senatului că nu a invitat preşedintele României, caz fără precedent într-o ţară civilizată'.

Citește și: Elena Udrea: Nu există nicio legătură între Traian Băsescu şi clanul Bercea Mondial

Udrea a spus că aniversarea a fost un prilej de risipă pentru bugetul Senatului. Ea a cerut demiterea de urgenţă a lui Călin Popescu Tăriceanu din funcţia de preşedinte al Senatului şi constituirea unei comisii parlamentare de anchetă care să verifice modul în care s-au cheltuit 600.000 de lei pentru acest eveniment.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ