Ponta: Cine crede că eu sau Dan Voiculescu i-am băgat bani lui Mircea Băsescu e lipsit de inteligenţă

| 23 iun, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat că el nu are niciun amestec în scandalul din jurul lui Mircea Băsescu şi clanul Bercea.

Întrebat cum comentează informaţiile unor jurnalişti privind un eventual amestec al PSD-ului în acest scandal, prin contrafacerea unor probe, Ponta a respins categoric acest scenariu.

„Cine mai crede astăzi informaţiile oferite de colonelul Turcescu este lipsit de inteligenţă. Cine crede că eu sau Dan Voiculescu i-am băgat bani în buzunar lui Mircea Băsescu e lipsit de inteligenţă”, a declarat Victor Ponta.

Jurnalistul Robert Turcescu, realizatorul emisiunii “Sub semnul întrebări”, de pe B 1 TV, a dezvăluit pe blogul personal o altă versiune a scandalului Mircea Băsescu. Potrivit lui Turcescu, tandemul Voiculescu - Ponta a decis să folosească Antena 3 pentru resuscitarea şi alambicarea unor informaţii mai vechi, cu scopul de a-l compromite pe Traian Băsescu şi de a forţa schimbarea şefei DNA Laura Codruţa Kovesi. Pe fir ar apărea şi baronul Adrian Duicu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, arestat pentru fapte de corupţie.

Persoane apropiate lui Duicu i-ar fi “vândut” lui Ponta pontul cu filmarea făcută de fiul lui Bercea Mondial în care apare şi Mircea Băsescu, cu scopul ca oamenii lui Duicu să pună mâna pe şefia Parchetului General, mai afirmă Turcescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

9 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iun, 2014
Liviu
Sper ca clanul Băsescu sa ajungă cat mai repede acolo unde ii este locul!
25 iun, 2014
kiaburu
basescu nu este presedintele romaniei el este interlopul romaniei este capul mafiot care controleaza totul si trebuie sa putrezeasca in puscarie.
24 iun, 2014
Librarul
ponta are dreptate
cei care inca mai cad prada acestor zvonuri mincinoase lansate de gasca pro-basescu sunt cei care o duc mai greu cu cerebelul. spre surprinderea mea, inca sunt foarte multi romani care se incadreaza in categoria asta
24 iun, 2014
mihu
.
Doar lacomia la facut pe Basescu sa puna botul la banii tiganilor.
24 iun, 2014
Jenescu Sergiu
.
Turcescu mananca rahat. Cum sa fie premierul parte la asta? Iar in ceea ce il priveste pe Voiculescu, acesta este sub lupa, ma indoiesc ca ar fi putut misca asa ceva.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ