Predoiu: Nu vom mai tăia niciodată salariile

| 11 mai, 2014

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, duminică, la Botoşani, că partidul pe care îl conduce nu va mai tăia niciodată salariile românilor.

"Noi am învăţat din ce am greşit. Acest partid nu va mai tăia niciodată salarii. Acest partid are politici de creşteri, politici de creştere şi de investiţii. Noi avem un proiect pro-România. Noi vrem să ieşim din paradigma anti. Lumea s-a săturat de anti. S-a săturat de un război pe nimic, s-a săturat de gâlceavă, s-a săturat de ceartă între politicieni care nu au proiect', a declarat Cătălin Predoiu.

Liderul democrat-liberal este convins că rezultatul alegerilor europarlamentare din 25 mai va da câştig de cauză PDL, iar această formaţiune politică va avea preşedinte şi va forma, din decembrie, noul guvern.

'Acest câştig de cauză ne va da dreptul legitim, politic şi moral să organizăm dreapta, să ne deschidem drumul spre Cotroceni, luptând şi câştigând şi apoi către guvernare. Noi avem nevoie de guvernare. Ţara nu poate sta sub Ponta până în 2016', a afirmat Predoiu', a adăugat Predoiu.

Cătălin Predoiu a participat, duminică, alături de democrat-liberalii Monica Macovei şi Gheorghe Flutur, la întâlniri electorale în municipiile Botoşani şi Dorohoi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 mai, 2014
Emil
Poti sa fii sigur...
Poti sa fii sigur... in veci nu vei mai face parte din guvern, tu sau partidul pe care il reprezinti.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ