Predoiu: PDL şi Mişcarea Populară trebuie să realizeze că inamicul politic este USL

| 08 iul, 2013

Noul prim-vicepreşedinte al PDL Cătălin Predoiu a răspuns la criticile lui Sebastian Lăzăroiu faţă de desemnarea sa într-o funcţie de conducere a partidului, că PDL şi Mişcarea Populară trebuie să realizeze că inamicul lor politic este USL.

"În ceea ce priveşte Mişcarea Populară, cred că important e să realizăm că inamicul politic este USL şi asta este ce mă preocupă. În rest, sigur că trebuie să privim în perspectivă şi la reunirea eforturilor dreptei şi tot ceea ce trebuie să facem trebuie susbsumat acestor două scopuri", a declarat Cătălin Predoiu.

Fostul ministru al Justiţiei a făcut această precizare în contextul în care Sebastian Lăzăroiu a taxat numirea sa în funcţia de prim vicepreşedinte al al PDL.

"Într-un partid democratic nu se fac de pe o zi pe alta funcţii pentru un om. Se fac alegeri pentru funcţii. Pentru că îl apreciez pe Cătălin Predoiu, beneficiarul funcţiei tocmai apărute de «primvice», îi atrag atenţia că evenimentul de azi este mai degrabă un simptom al unei democraţii deficitare. Şi s-ar putea la un moment dat asta să se întoarcă împotriva lui", a scris Lăzăroiu pe Facebook.

Fostul ministru al Justiţiei Cătălin Predoiu a fost ales prim-vicepreşedinte al PDL, la CNC al PDL de sâmbătă, când a şi fost înfiinţată cea de-a cincea funcţie de prim-vicepreşedinte al formaţiunii.

Intru în politică pentru că USL face ţara praf

''Intru în politică pentru că USL face ţara praf, pentru că nu pot profesa într-o ţară în care se vrea punerea Justiţiei sub "papucul" Parlamentului, pentru că nu vreau să-mi trimit copiii la studii în străinătate, în lipsa unor şcoli performante în ţară, pentru că nu accept mediocritatea agresivă şi miştocăreala dispreţuitoare a USL. De ce o voi face în PDL? Pentru că este partidul care a sprijinit reforma Justiţiei şi adoptarea în Parlament a noilor coduri ale României! Pentru că e un partid care şi-a ţinut nervii şi firea când ţara era pe marginea prăpastiei şi şi-a sacrificat conştient baza electorală pentru a trece ţara dincolo de prăpastie. Merg la muncă în PDL, nu la plăcinte, lapte şi miere. Merg într-un moment greu, de reconstrucţie, dar intru cu determinare şi bune intenţii. Merg în opoziţie, nu la guvernare. Intru pentru că într-un moment de criză a României nu pot sta deoparte. Merg să ofer, nu să primesc'', a declarat Predoiu pe pagina sa de Facebook.

El admite că PDL nu este un partid ''perfect'', dar face un apel pentru ca şi alţii să i se alăture.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ