Premieră în Bucureşti: patinoar pe acoperiş

| 20 dec, 2013

Bucureştenii vor avea începând de vineri un patinoar pe acoperişul unei clădiri - primul de acest fel din România.

Patinoarul va fi inaugurat pe acoperişul centrului comercial Unirea Shopping Center şi va fi deschis de la ora 18.00, când va avea loc evenimentul "Patinează la înălţime", un spectacol de lasere şi primul DJ robot din lume se va ocupa de muzică pentru cei prezenţi. Intrarea va fi gratuită.

În cadrul evenimentului vor concerta Roxana Nemeş, DJ Harra, Lore, Marian Vasilescu, LeeYa, Alyana Lu, Miss Mery, Let's Go Project, Ju Ju, Miss Mery, Otilia şi Ryia V. Primul robot DJtom X din lume, adus special din SUA, va mixa pe cele mai cunoscute piese internaţionale în timpul show-ului de lasere. Accesul la patinoar se va face cu liftul din parcare, până la etajul 7 şi încă un etaj pe scara interioară.

Elevii şi studenţii care îşi doresc să patineze la peste 20 de metri înălţime vor beneficia de 50% reducere din preţul pentru închirierea patinelor.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ