Premieră în România: A apărut site-ul unde se pot compara tarifele pentru 2.000 de medici

| 05 feb, 2014

Portalul de programări medicale online ConsultaClick.com România a lansat o versiune optimizată a site-ului, cele mai importante îmbunătăţiri fiind posibilitatea sortării consultaţiilor medicale după preţ, facilitate unică la noi în ţară, şi sortarea medicilor în funcţie de rating, sistem ce reflectă părerea pacienţilor despre medicul respectiv.

Ppentru ca accesul la serviciile medicale să fie mai facil pentru oricine, programările online pot fi făcute de-acum înainte şi fără a avea un cont de utilizator pe consultaclick.com. Astfel, de exemplu, o singură persoană poate face programări prin internet pentru alţi membri ai familiei, fără a fi necesare conturi de utilizator pentru niciunul dintrei aceştia.

Medicii poti fi aleşi cu un simplu click, iar sortarea se poate acum face după: preţul consultaţiei, rating (părerea altor pacienţi despre medicul respectiv), disponibilitate (program), dacă au sau nu fotografie, dacă au cabinet individual sau sunt în cadrul unei clinici.

“Noi dezvoltăm continuu pagina de internet şi facem schimbări astfel încât să oferim un serviciu cât mai bun şi uşor de folosit pentru utilizatorii noştri​​. În funcţie de experienţa utilizării portalului am primit diverse recomandări şi am adaptat site-ul la specificul din România”, a declarat Carlos Alves, Business Partner ConsultaClick.com.

Printre cele 60 de clinici care s-au afiliat site-ului până în prezent, se regăsesc nume mari precum clinicile Anima, Ponderas (Delta Hospital), clinicile Medas sau Gral Medical. Peste 2.000 de medici (afiliaţi unor clinici sau având cabinete individuale) sunt accesibili pacienţilor prin site-ul de programări, numărul lor fiind în creştere de la o zi la alta.

Până în prezent, prin ConsultaClick.com s-au efectuat peste 10.000 de consultaţii medicale. Cele mai multe programări online s-au făcut pentru specializarea Ginecologie.

 

Tag-uri: medici, site
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ