PREMIERĂ în România! Trei tineri cu sindromul Down vor realiza o emisiune la TVR

| 06 oct, 2014

Televiziunea naţională vine cu o premieră începând de vineri, 10 octombrie. "Fără prejudecăţi ” - poate fi urmărită pe TVR Cluj în fiecare vineri de la ora 17.00, iar pe TVR 3 în fiecare vineri de la ora 18.00, începând din 3 octombrie.

Trei tineri cu sindrom Down demonstrează că diagnosticul lor nu îi împiedică să ducă o viață împlinită. Ei au acceptat provocarea de a participa ca reporteri la realizarea unei noi emisiuni, realizată în parteneriat de Asociația Hans Spalinger (AHS) și TVR Cluj, potrivit TVR.

Aceasta este o premieră în peisajul media european; în prezent, în lume există un singur reporter de televiziune cu sindrom Down, care se numește Fernanda Honorato şi transmite pentru TV Brasil.

Emisiunea va aborda probleme sociale ale comunităţii, tematici legate de educaţie şi integrarea persoanelor cu dizabilităţi fizice sau psihice.

“Miza acestui demers este de a schimba mentalități și de a arăta că tinerii cu dizabilități pot fi resurse pentru comunitate, pot fi integrați în societate și pot fi utili, lucrând alături de cei din jur”, se arată într-un comunicat al AHS.

Cei trei tineri care lucrează că reporter pentru noua emisiune sunt Raluca Avram, Mihai Arsenie şi Bogdan Cristea, cu vârste cuprinse între 26 şi 32 de ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 oct, 2014
iuliaI
Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ