Premieră: Victor Ciutacu îl are invitat la România TV pe Traian Băsescu. Video

| 12 ian, 15:29

Fostul preşedinte Traian Băsescu este invitatul jurnalistului Victor Ciutacu, într-o ediţie specială a emisiunii difuzată de România Tv.

"Într-o țară/lume normală, trebuia să se întâmple demult. Din motive pe care nu mai are rost să le detaliez, n-a fost să fie. Una peste alta, dacă nu vine sfârșitul lumii sau dacă nu se întoarce republica parlamentară cu curu-n sus, interviul va avea loc. Da, știu, e tipul ăla de emisiune din care eu n-am decât de pierdut.

Și totuși, orice moment vine la un moment dat. Și, în măsura în care invitatul meu e de acord, iar eu sper că da, va fi un dialog. Întreprindere la care l-am invitat și când lucram pentru Intact…

P.S. Mă lasă nemuritor și rece atît tăvălelile celor care se vor simți trădați, cât și chinurile băsiștilor care n-au avut curaj să-l înjure când era mare și tare", scrie Victor Ciutacu pe blog.

De asemenea, fostul preşedinte şi-a anunţat prezenţa la România TV printr-o postare pe pagina de Facebook. "În această seară, începînd cu ora 21.00, voi participa la emisiunea “Ediţia de Seară” la România TV, moderată de Victor Ciutacu".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ