Premierul Dacian Cioloş şi-a manifestat interesul deosebit în legătură cu evoluţia cazului Bodnariu

| 12 ian, 13:12

Premierul Dacian Cioloş a solicitat să fie ţinut la curent "cu promptitudine" în legătură cu evoluţia cazului Bodnariu, iar partea română a salutat faptul că autorităţile norvegiene au acceptat o întâlnire, programată pentru miercuri, cu ambasadorul României la Oslo pe marginea acestui caz, transmite Agerpres.

"În cursul acestei zile va avea loc o întâlnire la Ambasada României din Oslo cu familia Bodnariu, cu ambasadorul nostru la Oslo, cu noul avocat desemnat din oficiu pentru a vedea care sunt paşii următori care trebuie făcuţi pentru clarificarea acestei situaţii, iar această clarificare se cere imperios rezolvată, (...) Prim-ministrul României va urmări personal evoluţiile acestui caz şi doreşte să fie informat personal în legătură cu evoluţia aceasta. (...) Mâine ambasadorul României la Oslo se va întâlni cu reprezentantul Ministerului norvegian al Copiilor, Egalităţii şi Incluziunii. Această întâlnire a fost solicitată deja din noiembrie şi salutăm faptul că, în sfârşit, partea norvegiană a acceptat acest demers şi această întâlnire", a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ