Premierul și miniștrii vor avea lunea viitoare o nouă întâlnire pe tema bugetului pe 2016

| 19 noi, 20:45

Premierul Dacian Cioloș va avea lunea viitoare o nouă întâlnire cu membrii Cabinetului, pentru a discuta pe tema bugetului pe 2016.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, decizia a fost luată în cadrul ședinței Executivului de joi, în care s-a discutat "stadiul pregătirii bugetului pentru anul 2016".

"Ministrul de Finanțe, Anca Dana Dragu Paliu, a fost invitată să prezinte situația actuală și să înceapă de urgență discuțiile cu ministerele pentru a veni cu o primă propunere de proiect de buget în perioada imediat următoare. Primul-ministru a decis organizarea unei noi întâlniri cu membrii Guvernului luni după-amiază, pentru a discuta aspecte ale bugetului", anunță sursa citată.

La începutul ședinței Executivului de joi, premierul Dacian Cioloș i-a solicitat ministrului de Finanțe să facă sâmbătă, la reuniunea informală a Guvernului, o primă prezentare a proiectului de buget pentru 2016.

"E important pentru mine să mergem repede cu acest proiect de buget și împreună să lansăm și planul de măsuri care decurg din programul de guvernare, pe care să le legăm de proiectul de buget, să existe o coerență între bugetul pe care îl pregătim pentru mandatul pe care îl avem și planurile de măsuri sectoriale", a spus Cioloș.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ