Premierul Orban, către ministrul Muncii: „Poate nu-l mai văd pe șeful ITM pe acolo”

| 20 ian, 22:21

Informat de Violeta Alexandru că face evaluări la instituțiile din coordonarea Ministerului Muncii, premierul Ludovic Orban a comentat scurt: „Poate nu-l mai văd pe șeful ITM pe acolo”. Violeta Alexandru a avut un moment de ezitare, după care i-a răspuns doar: „sunt în evaluare”, potrivit HotNews.

 

Dialogul dintre cei doi:
Violeta Alexandru: Suntem în proces de organizare și a instituțiilor din coordonare. În foarte scurtă vreme veți avea o primă informare cu rezultatele acestei evaluări.
Ludovic Orban: Poate nu-l mai văd pe șeful ITM pe acolo.
Violeta Alexandru: Sunt în evaluare.
La jumătatea lunii decembrie, premierul Ludovic Orban a declarat că ia în calcul demiteri la Inspecția Muncii, după ce angajații au primit salariile diminuate deoarece „șeful ITM a luat decizia să plătească sumele aferente unor hotărâri judecătoreşti şi a cheltuit o parte din resursele bugetare aflate la dispoziţie şi când a venit momentul să plătească salariile a constatat că nu are suficienţi bani ca să plătească salariile”.
„Eu voi lua decizia împreună cu ministrul Muncii, care să fie rezultatul unei analize a ceea ce a făcut şeful de la Inspecţia Muncii”, a spus Orban la vremea respectivă.

 

Tag-uri: ITM, Orban, şef
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ