Premierul Ponta îl felicită pe Octavian Morariu: E o onoare să avem din nou un membru al CIO

| 10 sep, 2013

Premierul Victor Ponta îl felicită pe Octavian Morariu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, care a devenit oficial membru al Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), remarcând că este al patrulea român care reprezintă ţara în această organizaţie.

'Felicitări lui Octavian Morariu pentru votul de încredere pe care l-a primit la numirea în funcţia de membru al Comitetului Internaţional Olimpic (CIO)! Este o onoare să avem din nou un membru al CIO. În trecut doar prinţul George Ghe. Bibescu, George Alexandro Plagino şi Alexandru Siperco au ocupat o astfel de funcţie', a precizat primul-ministru, într-o postare pe reţeaua sa de socializare.

Octavian Morariu a devenit oficial membru al CIO, cu ocazia celei de-a 125-a Sesiuni a aceste organizaţii, desfăşurată la Buenos Aires. România are, astfel, după 15 ani, din nou un reprezentant în cadrul Comitetului Internaţional Olimpic. 

În capitala Argentinei, unde au fost programate atât întâlnirea Biroului Executiv al CIO cât şi cea de-a 125-a Sesiune a mişcării olimpice, Octavian Morariu a fost confirmat ca membru al CIO cu 73 voturi 'pentru' şi 14 'împotrivă'.

Morariu a fost ales pe 15 noiembrie 2004 preşedinte al COSR, după care a fost reales în două rânduri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ