Şeful Comitetului Olimpic şi Sportiv Român a demisionat

| 15 apr, 2014

Şeful Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Octavian Morariu, a demisionat de la COSR.

După ce 10 ani s-a aflat la conducerea Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Octavian Morariu şi-a anunţat demisia la finalul Adunării Generale a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Potrivit unor surse din interiorul Comitetului, Morariu, în vârstă de 53 de ani, a decis să renunţe la şefia COSR pentru a se dedica activităţii din cadrul Comitetului Internaţional Olimpic.

Octavian Morariu este în continuare preşedinte al Asociaţiei Europene de Rugby. El a fost ales, la 1 aprilie, în Comisia pentru Programul Olimpic şi în Comisia pentru Relaţii Internaţionale ale Comitetului Internaţional Olimpic. El a devenit oficial membru al Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), la reuniunea de la Buenos Aires, ce a avut loc la 10 septembrie 2013.

Octavian Morariu a fost ales în funcţia de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român la 15 noiembrie 2004, iar apoi reales la 27 noiembrie 2008 şi 28 februarie 2013.

Pentru postul vacant de la COSR vor candida, suţin anumite surse, Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, şi fostul tenismen Dinu Pescariu.

Până la alegerea unui nou preşedinte, conducerea forului va fi îndeplinită de unul dintre cei trei vicepreşedinţi: Alin Petrache, Nicu Vlad şi Elisabeta Lipă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ