Premierul Ponta nu a primit încă mandat de la Băsescu pentru a reprezenta România la reuniunea CE

| 20 oct, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat că nu a primit încă, până duminică, un mandat din partea preşedintelui Traian Băsescu pentru Consiliul European privind agenda digitală, programat pentru finele săptămânii viitoare.

Premierul Victor Ponta a anunţat că nu a primit, până duminică, un mandat din partea preşedintelui Traian Băsescu pentru Consiliul European privind agenda digitală, programat pentru finele săptămânii viitoare, conform Mediafax. Premierul a precizat că intenţionează să meargă la Bruxelles, pentru reuniunea socialiştilor europeni.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că i-a cerut preşedintelui Traian Băsescu un mandat de participare pentru Consiliul European privind agenda digitală. El a apreciat totodată că, după vizita pe care o va efectua în Statele Unite ale Americii, se va opri şi la Bruxelles.

Premierul se va afla în vizită oficială în SUA în perioada 21-23 octombrie.

În intervalul 24-25 octombrie, la Bruxelles, va fi organizat Consiliul European în care se va discuta şi despre agenda digitală şi modul în care pot fi înregistrate progrese către finalizarea pieţei unice digitale până în 2015.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 oct, 2013
Cosor Ion
mandatul
daca nu a primit inca mandatul,s-ar putea ca Basescu sa-i solicite invitatia din partea congresului American.e o posibilitate

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ