Victor Ponta: Traian Băsescu este un fel de şomer de lux

| 26 oct, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat sâmbătă, la Târgu-Jiu, că preşedintele Traian Băsescu 'este un fel de şomer de lux', căruia i se tot plăteşte şomaj până anul viitor.

'Habar n-am ce spune domnul Băsescu, sincer să fiu nici nu ştiu de ce s-a dus la Bruxelles sau în general de ce se duce domnia sa pe unde se duce, că nu ştim la ce ne foloseşte nouă, românilor. E un fel de şomer de lux domnul preşedinte şi îi tot plătim ajutorul de şomaj până la anul', a spus premierul, întrebat cum comentează afirmaţia preşedintelui, care a declarat că nu e calificat să fie profesor adăugând, ironic, că nu are cine să-i dea doctoratul.

Preşedintele a participat, sâmbătă, la lucrările celei de-a XIV-a Adunări Generale a Asociaţiei Internaţionale a Universităţilor Maritime, unde a precizat, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor, că nu este calificat să fie profesor. 'Nu sunt calificat şi ... cine să-mi dea mie un doctorat?', a adăugat Băsescu.

El a ţinut să precizeze în faţa participanţilor la eveniment că nu vorbeşte numai ca un politician, ci şi ca un căpitan care a fost pe mare şi ca un om care e foarte mândru de licenţa sa, pe care nu a pierdut-o niciodată. Şeful statului a subliniat, astfel, că sistemul de învăţământ de marină trebuie să răspundă în prezent câtorva nevoi fundamentale, militând pentru uniformizarea acestuia la nivel global, cu o curiculă adoptată de toate marile universităţi de marină şi cu o pregătire tehnică managerială şi practică adecvată noilor tehnologii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 oct, 2013
hahalera
Mda...
si Ponta e doar un somer prost.
26 oct, 2013
mos teaca
la fel si membrii guvernului si parlamentarii
in rest...numai de bine, din greseala in greseala, spre victoria finala

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ