PREOŢII, în stare de ŞOC! ADEVĂRUL despre IISUS HRISTOS ar putea distruge CREŞTINISMUL

| 28 aug, 10:15

Adevărul despre „Evanghelia nevestei lui Iisus” pare să iasă la suprafață. Controversata bucată de papirus sugerează că în antichitate oamenii credeau că Iisus ar fi fost căsătorit cu Maria Magdalena, iar noile cercetări asupra papirusului prezintă o potențială autenticitate a acestuia.

Dezbaterile asupra credibilității Evangheliei au început odată ce Karen King, profesoară la Universitatea Harvard, a făcut publică descoperirea acestuia în septembrie 2012.  Scris în coptică, o limbă egipteană, papirusul conține o expresie care spune „Iisus le-a spus, soția mea…”, iar alta care face referire la o anumită „Maria”, posibil Maria Magdalena.

Analiza cernelii folosită pentru a scrie pe papirus, detaliată anul trecut în Harvard Theological Review, sugerează că acesta datează de acum aproximativ 1.200 de ani. Acest aspect a făcut-o pe King să susțină autenticitatea textului.

Totuși, mulți oameni de știință nu recunosc autenticitatea acestui artefact, dar asta n-o descurajează pe King, care declară: „În acest moment, când cercetările sunt în plină desfășurare, consider că este important, chiar dacă dificil, să fim deschiși către posibiltatea ca autenticitatea papirusului să fie demonstrată”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

46 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 feb, 15:25
Luci
Oferte de lucru -Proiect International

sellectam pentru "EDITURA" Operatori Online

Cerinte:
- studii: minim liceul in curs sau absolvit
- cunostinte de operare cu documente word si pdf
- sa posede un computer conectat la internet
- dorinta de realizare a unui venit care sa creeze independenta financiara;
- ambitie si perseverenta in realizarea telurilor propuse
Oferim contract in sistem part-time.
Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor 12 lectii prin e-mail.
Dupa 3 luni de activitate veți primi si scrisoare de recomandare prin care se atesta ca ati dobandit experienta in domeniul Marketingului,scrisoare care reprezinta un avantaj foarte mare in CV.

Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" pe adresa noastra de email:
[email protected]
06 oct, 00:29
Viorel
Cautam colaboratori in cel mai cautat program!
Cautam urgent colaboratori pentru activitate part-time. Acesta este cel mai solicitat program de castiguri suplimentare la ora actuala, asa cum puteti observa si din multitudinea de anunturi. Oferim imediat contract de comision si instruire gratuita. Asiguram si indrumare pe tot parcursul activitatii. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]
04 oct, 09:37
Ioan
Oportunitate pentru oricine!
Oportunitate pentru oricine! Aceasta oportunitate este unica, rodul muncii unei echipe de profesionisti inimosi, gata sa va ofere si dvs o cale de a va rotunji veniturile! Va asteptam sa incepeti si sa castigati bani acum, din prima luna, in ritmul dvs, fara stres, fara obligatii! Cereti mai multe informatii la adresa de email: [email protected]
29 sep, 10:40
Gabriel
PENTRU TINE
Afacere online acasa!
Ce faci cand ti se termina banii si nu gasesti nicaieri niciun job mai bun? Aceasta problema o poti rezolva chiar acum! Iti oferim o afacere la cheie, cu castiguri chiar si din prima luna. Lucrezi elegant, fara sefi, fara sa fii obligat sa construiesti retele de oameni, pentru a putea castiga bani. Iti trimitem tot pachetul de informatii, dupa ce ne contactezi la adresa de email: [email protected]
27 sep, 19:16
Matei
Soc si groaza
Preotii in stare de soc, biserica se clatina, pamintul o ia razna...iar un analfabet semneaza un junk de articol scris pe WC.Mare noroc aveti cu angajatorul vostru...probabil un imbecil la fal ca si voi, ca unul sanatos la cap nu v-ar plati salariile.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ